tillbaka

Nu är jag tillbaka igen. Det har varit så himla mycket på den senaste tiden. Men nu ska jag försöka hinna skriva igen. :)

Just nu är jag hos cisspissi, vi har precis ätit bacon och ägg. Mahaha man måste vara "hälsosam" de sista timmarna på året.
Jag är så j*vla arg, jag får inte va med kompisarna och fira nyår :o! De säger att jag måste vara med familjen och vi ska till ett ställe där det kommer vara sjuhundraevla såungar som springer runt och skriker! Jag kommer bara känna två st som är där utom min familj då.. Det är dem vi ska hem till. Seriöst, varför?! De litar väl inte riktigt på mig än.
Nej usch, jag kommer ha galet tråkigt ikväll.. Bra början på det nya året -.-
Mina föräldrar hatar när jag messar, de tycker att det är så himla oartigt eller nåt. Men ikväll, shit, det ända jag kommer göra är att messa. Messa,messa,messa! Du får gärna slå en pling på min mobil! 0700630235
Det finns en sak som är bra med att vi ska åka till dem, det är att han är kock. Så det kommer bli god mat. Men resten, fyyyy!!

Aja, nu ska jag och ciss snart ut och roa oss lite. Sen ska jag iväg till dårhuset, och ha piss tråkigt. Det gäller att njuta nu sista timmarna, minuterna och sekunderna med ciss.

Det finns mycket mer som jag skulle vela berätta. Om vad som hänt under tiden jag inte har bloggat. Men jag hinner inte riktigt nu. Jag får skriva mer sen, när jag kommit hem.

P.S
SANNU KOMMER HEM IMORGON FRÅN LAS PALMAS!!! <33333333333

Ha det bäst!<3
evs