hullerombuller

Dags för den gamla hedliga sången igen:

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade åååår!

GRATTIS BÄSTASTE VÄN CISS! 16 BAAAAAST! <333333333333333333333333333333

Btw, är hemma hos älsklingen just nu. Det var riktigt chill i skolan idag. Vi var i Åkeshov och löste rebusar och lekte pepparkakskull. HAHA! Har inte garvat så mycket på länge! Kommer sakna min klass galet sen när vi går ut nian. Men i alla fall. Det är ju valborg idag så jag, Shoffe, Ciss, Sanni och några fler ska iväg och grilla. Senare sticker vi till en brasa i bromma. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, ska förmodligen sova hos Shoffe.

Juste, matchen igår var riktigt dålig. En katastrof rättare sagt. Jag har inte sett AIK spela så dåligt på länge. Det enda som var roligt var bråket. Haha, jag, Shoffe och mina kusiner satt bara några få meter från Helsingborsklacken. Och sen var det två idioter till AIKare som hoppade över stängslet till Helsingborgsklacken alltså, man kan säga att de blev nedslagna av ca 30 helsingborgare. Men det var lite roligt att titta på det kom hur många poliser som helst och alla slogs precis brevid oss. Det var faktiskt lite läskigt ett tag. Men vafan, lite får man tåla. Det var en som gjorde en riktigt cool flykick eller vad det nu heter. Han hoppade och sparkade rakt på en annan killes annsikte. Haha, cooooolt. Sen när vi tittade på klacken pekade typ alla fuck you åt oss och skrek. NÖÖÖÖRDAAAR! Det var alltså AIK-Helsingborg som spelade. Slutresulltatet ska vi inte ens snacka om..

Ja, det finns inte så mycket mer att berätta. Min hjärna är helt slut, orkar inte täka längre. Smart. Men snart är skolan slut så då är det lugnt. Skriver mer imorgon då bilder från kvällen kommer in förmodligen.<3


(Min och Shoffes riktiga favoritlåt) sjukt bra!