På landet fortfarande

Hello!
Det blev lite mycket så jag hann inte skriva innan jag åkte iväg till landet. Min älskade syster blev frisk från sin magsjuka(trodde vi) men idag blev det värre igen.. Så åker inte hem med henne imorgon utan vi får förmodligen stanna lite extra.

Okej nu till mina elaka känslor..
JAG SAKNAR ALLA!! Jag bara ÄLSKAR sommaren men jag HATAR att vara ifrån alla mina stjärtisar! Finnen ringde igår(tror jag). Snackade om allt, underbart att få höra hennes röst igen efter hur lång tid som helst!? Jag beeeeer till gud att hon ska få flytta till Vällingby! Seriöst hur underbart skulle inte...AAAAAAAA!!! Ett äckligt jävla djur satte sig på mig alldeles nyss!! USSCHHH! Aja, åter igen till känslorna. Juste, hur underbart skulle det inte vara om hon flyttade så vi kunde träffas MYCKET mer än vad vi gör! Drömmen skulle bli sann! :D

Shoffis, mormor och Bosse åkte hem imorse så nu är det bara jag, syrran, mamma och pappa. Idag har vi varit lång bort åt någonstans på loppis. En väldigt dålig sådan! Det tog typ mer än en timma att åka dit också.. Kul..

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Så jag borde inte skriva mer nu xD Skriver ingen om jag kommer på något. PUSS(Y)