Dag 1 i Sälen

Jaha, där ser man! Lyckades blogga första dagen! Resan gick bra och ganska snabbt i alla fall. När vi kom fram så packade vi upp alla saker och sedan fixade vi skidorna och n liftkorten. Jag, Elle och Shoffe passade på att börja lite i förväg så vi tig ett varsitt åk i barnbacken. Egentligen så börjar våra liftkort att gillas imorgon så vi fick planka in lite till liften, hihi. Nu är Teddy, Elin Och lillMolly på väg och de borde snart vara här.

Filmen igår var bra faktiskt. Jag hade ingen aning om vad den handlade om så jag hade inte direkt några stora förväntningar, hade bara hört att den var bra. Så jag tycker att den var bra men Felle och Shoffe blev lite besvikna. Men bra var den i alla fall. Och Felle bokstavligt talat KROSSADE min hand! Haha, den knäcktes hårt! Hoppade till lite då och då, så den var rätt spännande faktiskt. Vi både skrattade och hoppade till av rädsla. Den var väldigt tragisk också, hemsk! Men som sagt, bra var den i alla fall!

Juste, vi fick en lägenhet på bottenvåningen så vi har skit nära till backen. Just nu är det kvällsöppet så backen lyser och det ser jätte mysigt ut! Längtar som fan tills imorgon!

Japp, det var det jag ville säga :) Ha ett super lov gott folk och hör av er om ni ska till Sälen!  KISS

evelina